0735402828

Logotype, historia, om Residence Interior, Erika Adolfsson, Heidi Ahlgren,  heminredning, Inredningsstylist, inredare, inredare TV produktion, inredare magasin, inredare reklamfilmer, designer, svalöv, inredare Skåne, inredare landskrona, inredare Helsingborg, inredningsdesigner, inredningsdesigners

Residence interior

”Vår passion är att skapa estetiska upplevelser"Vårt team

Vi  lovar er en förstklassig service och vi har en bred kunskap inom design och inredning.
Kontakta oss för ett möte.
Vi designar hem & offentliga miljöer!  Vi utvecklar koncept för bostäder, arbetsplatser hotell, restauranger och  offentliga miljöer. Från idé till avslutat nyckelfärdigt projekt.   Våra ledord i alla projekt vi åtar oss är hållbarhet, funktionalitet, kvalité och fulländad service!   Kontakta mig för ett kostnadsfritt möte där vi pratar om din idé och vision.

Erika Adolfsson

Grundare av Residence Interior 

Erika har specialiserat sig på inredning sedan 2013. Med stor erfarenhet redan som 16-åring i restaurangbranschen och i servicerelaterade yrken  har hon med framgång drivit både heminredningsbutik och webshop. Erika har alltid haft en stor passion för det estetiska och vackra inom miljöer, och tar ett miljömässigt och ekonomiskt ansvar vid varje projekt hon åtar sig. Hon strävar efter att designa tidlösa inredningsstilar, som kommer att hålla länge.

Heidi Ahlgren

Grundare av Residence Interior.

Heidi startade sin yrkesbana som svetsare.  Hon har ett stort engagemang för återbruk och hantverk. Heidi älskar inredning från svunna tider och det ligger henne varmt om hjärtat att ta tillvara på det vi har och skapa miljöer med en personlig prägel som skapar en varm känsla.