0739429845

BRUNNSVIKEN DESIGN

inredningstjänster

Vi stärker ert företags varumärke!

Brunnsviken Design skapar en fantastisk arbetsmiljö för era anställda och upplevelse för era kunder.

Ring oss för att boka in ett första möte hos er! 

Kontor & mottagningAR

hotell & Restauranger


Etablera butik? 

Vi  designar er butik så ert varumärke sticker ut och  attraherar rätt målgrupp. 

designStudio

Brunnsviken Design söker leverantörer och samarbetspartners för att erbjuda våra kunder ett brett och exklusivt utbud. 


produktexponering, säljagent, liveshopping, butiker, företagare byggbranschen, företagare möbler, möbeldesigner, design, interiör, influenser, samarbete, business, b2b

produktexponering

Brunnsviken Design arbetar med att exponera era produkter bland annat genom att använda era produkter vid stylingar till bostadsförsäljningar, visningshus, inredningsreportage och reklamer.

Vi arbetar även med att marknadsföra era produkter på sociala medier.Brunnsviken Design arbetar med storytelling för att förstärka känslan i film och fotografi. Vi hjälper till att skapa levande och förtroendegivande bilder med styling, rumsgestaltning och människor i bild.

Corporate storytelling

När en organisation använder sig av corporate storytelling så innebär det att organisationen anser att de sanna berättelserna i organisationens kultur kan användas för att stärka organisationen, underlätta rätt rekrytering och addera värden till varor och tjänster. Corporate storytelling används särskilt för att visa emotionella värden och visa organisationens värderingar.

Vad säger bilden om de som bor här? Potentiella kunder? Vad säger den om oss som tittar? Vem är matgästen? Vem är hotellgästen? Vi kan hjälpa er att förmedla styling och rumsgestaltande inredning för att attrahera rätt målgrupp till er marknadsföring för bland annat hotell, restauranger, butiker, mäklare , hustillverkare och marknadsföringsbyråer.


Brunnsviken Design
Erika Adolfsson
Rönnenbergsvägen 20 
268 34 Svalöv

0739429845

kontakt@brunnsvikendesign.se

Öppet vid överenskommelse